GEZOCHT: nieuw bestuurslid

Ben jij huisarts en heb je altijd al eens op een andere manier een bijdrage aan het huisartsenvak willen leveren? Wil je een van de fundamenten van het huisartsenvak, de inschrijving op naam, helpen bewaken. Dan ben jij misschien de collega die wij bij ION zoeken! Vanwege aflopende bestuurstermijn zijn we op zoek naar een nieuw bestuurslid.

Wat ga je doen?

Als bestuurslid van ION vertegenwoordig je bijna alle huisartsenpraktijken in Nederland en zorg je voor het besturen van het centrale ION-register en van het ION-bureau. Ook help je mee om nieuwe mogelijkheden te creëren (natuurlijk binnen de geldende wetgeving) om het register een bijdrage te laten leveren aan het dossierhouderschap van de huisartsen in Nederland. Denk aan het declaratieproces, toegang derde partijen tot het register en dossieroverdracht. De gemiddelde inzet per maand is twee a drie uur. De vergoeding is passend.

Wie zoeken wij?

Je hebt als huisarts gevoel voor ICT, voor politieke verhoudingen en de waarde van het dossier­houder­schap. En bent niet bang om namens je collega’s te beslissen. Je wil met veel positieve energie het stevige ION fundament verder uitbouwen. Eerdere bestuurservaring niet vereist.

Over ION

ION is een zelfstandige stichting met een eigen begroting en ondersteunende organisatie. Het bestuur van de Stichting ION (www.inschrijvingopnaam.nl) bestaat uit vijf huisartsen. Er is een sterke band met de LHV en nieuwe bestuursleden worden dan ook met instemming van de LHV Ledenraad benoemd.

Je kunt je sollicitatie tot en met 15 november 2022 sturen naar Joppe van der Reijden, ambtelijk secretaris van het ION-bestuur via joppe@stichting-ion.nl.